zondag 18 augustus 2019

Tweedehandsbeurs 15 september 2019


Najaarsschoonmaak! Je kleine spruit is wellicht uit zijn kleren gegroeid, een baby-uitzet die je niet meer gebruikt… zonde om alles zomaar weg te gooien… Zoek dan nu alles bij elkaar en doe mee met de tweedehandsbeurs. Je doet jezelf een plezier door dat beetje extra kastruimte dat je terugwint en je doet er anderen, die het kunnen gebruiken, ook een groot plezier mee. Dus twijfel niet langer en schrijf je in!

Praktisch voor de verkopers: als verkoper sta je zelf in voor de verkoop van je spullen en blijf je de hele tijd ter plaatse aan je tafel. Je bepaalt zelf wat je vraagt en kan ter plaatse onderhandelen met je kopers. Je geeft GEEN 10% af, je betaalt enkel je inschrijvingsgeld van €10 als lid en €15 als niet-lid. Het inschrijvingsgeld wordt op voorhand betaald dmv overschrijving. Je plaats is pas zeker na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Gelieve VOOR de betaling telefonisch te verwittigen, zo kunnen wij uw plaats al reserveren.
Wij voorzien 20 standplaatsen.  Dus vlug zijn is de boodschap! Zoals je ziet zijn de plaatsen zeer beperkt.
Tafels krijg je ter beschikking van de gezinsbond (+/- 2 meter). Indien je een kledingrek wil gebruiken, dien je dit zelf mee te brengen (max. 1/pers) Je plaats wordt toegewezen door iemand van de organisatie, dit verloopt volgens de volgorde van inschrijving.
De organisatie behoudt zich het recht toe, artikelen te weigeren die niet voldoen aan de normen. Dwz geen beschadigde of vuile kledij/speelgoed alsook speelgoed/elektrische apparaten die niet meer naar behoren functioneren.
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen stand, wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of ongevallen!
WAT:                    babykleding, kinderkleding, baby-uitzet, buggy’s, zwangerschapskledij, …
WAAR:                 Parochiecentrum, Crevestraat (naast de Easy Caddy), Moerbeke-Waas
WANNEER:         zondag 15 september 2019 van  9.30 u tot 12.00 u.
                                Verkopers vanaf 8.30 u stand klaarzetten
INSCHRIJVEN :  tot en met 07/09/2019  telefonisch tussen 17.00 u en 21.00 u bij:
                               Van Everbroeck Melissa: 0479/65.26.48
KOSTPRIJS:       10 € voor leden (op vertoon of vermelding van lidkaart) – 15€  voor niet-leden.
Voor aanvang van de beurs, te betalen op rekeningnummer: BE30 8904 9413 5411 van 
Gezinsbond Moerbeke-Waas, Plaisantstraat 10, 9180 Moerbeke-Waas, met vermelding :  Tweedehandsbeurs 15 september 2019 + lidnummer.
             Gelieve eerst contact op te nemen vooraleer te storten! Inschrijving is pas geldig na ontvangst van het inschrijvingsgeld.       
       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten